Adieu bommie,
ik krijg nooit meer die glimlach
die stralende sterretjes,
die ik in je ogen zag.
Vaarwel bommie,
zie ik je nu nooit meer?
ik kan mijn tranen niet bedwingen,
iedereen zijn hartje doet nu zoveel zeer!
Farewell bommie,
bij jouw was het altijd zo fijn!
Je was de tofste bommie of the world,
I'll see you never again!