Jij bent alles... de wereld...
Jij bent méér dan de tafels en de stoelen...
Jij bent méér dan het brood en de wijn...
Jij bent de vriendschap en de liefde...
Jij bent een bloem die openbloeit...
Maar wat je niet bent is oorlog en haat,
dat bestaat niet voor jou.
Want wie je ontmoet en
waar je gaat,
er ontstaat steeds liefde.
Liefde voor de mensen;
zélfs liefde voor de dieren...
Liefde voor...
ALLES !
kusjes :-)