Ik staar wat voor mij uit
en zit op mijn gemak
dat maakt niemand hier iets uit
en interreseert mij ook geen zak
want als ik op mijn gemak hier zit
te denken hoe het gaat
met mijn familie zwart of wit
zelfs degene met wie ik nu niet praat
de kalender hangt voor me aan de wand
Iedereen die staat daar op
uit binnen en uit buitenland
zo schrijf je nooit voor nop
Ik lees de kalender hier op mijn gemak
en bij het zien van de verjaardagen doe ik een grote kak.