waarom heb ik zoveel fouten gemaakt
vraag ik me steeds af
dacht ik soms niet aan de gevolgen?
ik dacht toen dat ik de goede dingen deed
dat mijn beslissingen juist waren
ik wist niet dat ik jullie ermee kwetste
zo heb ik het nooit bedoeld..
als ik nu terugkijk
begrijp ik het niet
alles begreep ik verkeerd
alles deed ik verkeerd
maar toch is mij het nieuwe leven gegeven
ik snap niet
dat jullie nog steeds van me houden
na alles wat ik heb gezegt
maar toch bedankt,
het is zo lief..
vanaf nu kijk ik maar niet meer terug
het doet teveel pijn om te zien
wat ik heb aangericht
ik kijk vooruit
en ik probeer beter te leven
zoals jullie doen
ik hou van jullie
dat weten jullie toch?