Lieve schat, luister naar wat ik je wil zeggen
ik voel zoveel, het valt niet uit te leggen
je bent zo lief, zo mooi van binnen
aan de buitenkant, hoef ik niet eens te beginnen
Ik wou dat je kon zien, hoe ik je zag
dan maakte je dat blij, dag op dag
een wereld zonder jou, is geen wereld meer voor mij
maar vergeet nooit, dat jij het allerbelangrijkste bent voor mij
*voor mijn lieve vriendje, ik hou van je!*