Ik ben blij iemands Valentijn te mogen zijn
Want door jouw voelt mn hartje zich niet klein
ik hoop dat je het vuur brandend kan houden
en niet met water zou beginnen sjouwen
Laat me weten wat je ook vandaag nog voor me voelt
want anders raakt mijn eenzaam hartje onderkoeld
Kan ik al m'n liefde nog aan je verklaren
zonder dat ik doorleef op grote blaren
Mag ik spelen met je haren op een groot strand
waar jij tussen warme dekens met ik beland
Onderlinge gedachten gaan door me heen
nu je niet bij me bent voel ik me zielsalleen
Deze Valentijnsdag is voor mij speciaal
want voor mij ben je het gewoon helemaal!!
Een knuff voor jou op deze dag,
dat we hem mogen afsluiten met het begin van een simpele glimlach...