mijn lieve liefde
was zo fijn
samen zo vroeg in bed te zijn
mijn lieve lief
ben zo gek op jou
en je weet het he?
ik ben voor jou de vrouw
mijn lieve lief
iedere dag weer geniet ik van
met zo ontzettend veel plezier
mijn lieve lief
door jou word ik weer zo creatief
mijn lieve schat
ik hou van jou omdat..
je alles voor mij bent