de oude man
schuifelt door de kamer
zijn evenwicht
laat hem even in de steek
alles wordt wat moeizamer
en toch moet je hem weer laten gaan
iedere keer weer
kom je daar voor te staan
want hij is jouw vader
jouw leven is opnieuw begonnen
dat brengt ons toch ook nader
wij waren er al samen voor hem
en zo moet het blijven bestaan
dat zegt mijn innerlijke stem
WIJ kunnen dat niet overslaan
want hij is jouw lieve pa
en hoort zoveel bij jouw leven
en ik heb er een vader bij
om ook mijn liefde aan te geven