de zon en de maan
komen samen in de lucht
ik zie het als ons bestaan
als een vogel in vogelvlucht
die zon en die maan
zullen ons volgen
in ons leven saam
alles samen beleven
dingen groot en klein
de zon die haar licht werpt
over de groene weilanden
het maanlicht wat aanscherpt
doet het zonlicht ontbranden
want de maan heeft op de dag
ook nog zoveel zijn kracht
en al is het overdag
ik zie de maan nog steeds
de contouren in de lucht
zullen weer sterker zijn vannacht
alles bij elkaar iets compleets