even alleen
ga ik dichtend heen
want ik denk aan jou
mijn lieve vrouw
je bent verlaat
door je werk
maar zie je zeker bij dageraad
en zal je voelen
zodra je er weer bent
om tegen je aan te kroelen
je te ervaren
ja dat gaat maar niet over
zijn er nu al twee jaren
nog steeds als betover
te hebben gevonden
de liefde van mijn leven
ja voel me zeer verbonden
ik heb gelukkig nooit opgegeven