je hebt het licht gevonden,
gezien en gevoelt
je weet nu dat het leven leuk is
wat er ook gebeurt
je sluit je open wonden
en weet dat ik alles goed had bedoelt
met het leven van jou is niks mis
en nee het niet erg als je zeurt
deze gedachten, nieuw voor jou
dit is de ommekeer van je leven
lieverd besef dit goed
vanaf nu geen verdriet en pijn meer
er is altijd wel iemand die van je houdt
ik wil jou deze vriendschapliefde geven
denk aan alle leuke dingen dat geeft je moed
want dit is je eigen ommekeer
vooral nu moet je positief zijn
denk aan iemand die van je houdt
maak lol en veel plezier
lieve schat je bent zoveel waard
leef je leven nu maar lekker fijn
ik weet je hebt een hartje van goud
en meis ga lekker naar het strand en naar de pier
of ga lekker naar buiten met je paard.