soms
probeer je
je liefde te vinden
twee keer niets
wat me zal verbinden
dom gedoe
advertentie te zetten
en soms word je zo moe
maar dan ineens
via internetten
vond ik haar
dus heel voorzichtig
en heel kwetsbaar
ging ik ervoor
en zij kreeg het door
de liefde te ontvangen
met rode wangen
onze eerste kus
twee jaar geleden dus
maar nu nog steeds zo gek
zoals ik jouw ontdek
komt maar geen einde aan
en we moeten ons leven leven
en dit zo voort laten gaan