gevoel van liefde te ervaren
is altijd zo mooi
en samen dit te evenaren
liefde tussen twee mensen
is toch wat een ieder
mens zal wensen
liefde, waar is ze nou?
ik zie het weinig
liefde is oprechtheid en trouw
en als je dat niet kan geven
moet je je liefde laten leven
die laten gaan
maar ik? en wij?
ach kom nou!
onze liefde is oprecht
en wee de gebeente
wie er wat van zegt
liefde tussen twee vrouwen
is de liefde om van te houden
en ik hou van haar
ze is eerlijk en oprecht
wij een vrouwenpaar
maakt ons niet uit
wat men ervan zegt