hij die belt
voelt zich geveld
voel me zo alleen
is wat hij zegt
verveel me zo
waar moet dat heen
na zijn relatie
en opzichzelf
is het alleen nostalgie?
hij is niet zichzelf
zal iemand moeten zoeken
maar verliest de moed
misschien komt ze ergens
uit een klein hoekje opdoeken
en is het zoals het zijn moet
wil je te aller tijden helpen
maar kan jouw gevoel
niet stelpen
je verlangt naar haar
maar moet toch verder gaan
voor een ander onweerstaanbaar
hoop het voor jou
dus ga nu verder zoeken
en vergeet mij maar gauw