naar de regenboog
samen met jou
ja samen hoog en droog
zullen wij de horizon zien
en op de evenaar lopen
dit is wat jij
en ik verdien
hadden we nooit op mogen hopen
we zullen niet wankel zijn
en elkaar liefhebben
ja dat is zeker fijn
jouw lieflijke zachte huid
te mogen voelen
het zachte geluid
ontstaan door raakheid der doelen
je mooie contouren
aangeraakt door mijn handen
mij tot ontroering voeren
(en nu sms je mij:
als ik thuis kom
moet je love song af zijn
want jij gelooft in mij
kan geen liefdes liedjes schrijven
het klinkt heel dom
maar wil in mijn gedichten blijven
kan zo wel doorgaan
uur na uur
want ben nu even alleen
gaan mijn hersenen ertegenaan
dus sorry mijn lief
ik schrijf zoals mijn gedachten zijn
wil met alle geweld
liefdesliedjes voor je schrijven
maar hierbij voel ik me fijn)
je heupen, je benen
daar kan je niet zo tegen maar
soms voel ik je tenen
zou zoveel met je willen
en de plannen zijn er ook
dan kan ik het wel uitgillen
wil met jou naar de horizon
naar de evenaar
of alles wat in onze gedachten
zo zonder pardon
gedachten volbrachten
zo onvervangbaar
zo samen zijn
heel dankbaar