Ik hoor ze schelden, en de deuren slaan, ik vraag me af hoe lang moet dit nog door gaan.
Ik vind het niet leuk om tussen z’n sfeer te zijn, want daar voel ik me niet fijn.
Ik wil niet kiezen tussen een thuis, dan ga ik liever naar een tehuis.
Dan hoef ik niet te kiezen en ga gewoon mijn gang, en ben ik ook niet meer bang.
Bang dat ik ooit zou moeten kiezen tussen die 2, ik spring nog liever na benee.