ik laat je los..ik laat je gaan..
dat alles met een traan..
je was me alles.. ik wilde jou niet kwijt..
Ik weet er komt een dag en je krijgt weer spijt..
Zie je in dat ik alles was.. je niet beter kan krijgen..
Je zegt het zelf ook maar nu wilde je niet meer zwijgen..
Er komt een dag,, en ik zal er op wachten..
dat je smekend op je knieen gaat..
en ik je uit kan lachen..
ook zal het dan mijn hart pijn doen en veel verdriet..
ik zou dan eindelijk een stap kunnen maken..
ook al wil ik dat niet!