Er zullen nu zeker mensen zijn
die vandaag minder balen.
Komt het door een
ontvangen valetijns kaartje,
Of door de het zien en
voelen van de zonnestralen.
Genietend van de ontvangen warmte,
Behoud je ondanks de drukte alle kalmte.
Het geeft je een overheerlijk gevoel.
Denkend aan een zonnige dag in je strandstoel.
Liggend op het strand,
met een zwoele blik kijkend naar de zee.
Denk je aan het moment,
maar wie neem je mee ?
Is het je geheime/nieuwe liefde
of is het een goede vriendin/vriend
Wie het ook is , de persoon in kwestie
heeft je aandacht zeker verdient.