Ik zei dat ik je miste
Dat was een leugen
Ik mis je niet
Ik kan niet zonder je
Ik weet dat ik soms kan overdrijven
En soms me aanstel
Maar dat betekend niet dat ik alles meen
Ik ben maar mens
Wel een rare
Ook misschien een halve gare
Maar voor jou heb ik alles over
Omdat ik zoveel van je houd
Het spijt me voor alles wat ik fout deed
Kan je me vergeven?
Of heb je al te veel geleden
Ik liet je kiezen dat was fout
Ik ben net een kleuter soms heel stout
Maar ik kan ook wel heel lief zijn
Vergeef je me voor me stom gedrag?
Vergeef je me voor me jaloezie?
Vergeef je me voor het kiezen?
Vergeef je me voor die liefde die ik heb?
Vergeef je me voor al me fouten?
Vergeef je me?