zittend op een stoeprand,
enige wat ze doet is rond kijken,
een roos met doorns in haar hand.
ze probeert alle blikken te ontwijken.
ze rent weg en huilt,
ze loopt in een donkere straat,
niemand ziet wat er in haar schuilt.
haar hart dat vergaat.
ik zie haar in mijn leven,
en in mijn dromen,
ze heeft alles opgegeven.
maar ze blijft terug komen.