vorig jaar zag ik jou voor het eerst,
maar jou miste ik nog het meest.
ik liep dagen verloren,
geen enkel bericht gaf me een beetje hoop.
ik hoopte je dit jaar terug te zien?
met wat meer misschien.
maar mijn verlangen was iets groot.
toen ik zag hoe jij het met een ander deed.
dit is iets wat ik nooit meer vergeet!