IK BEN VERLIEFD,
HELEMAAL IN MIJN NOPPIES.
IK ZOU JOU,
ZO OP WILLEN VRETEN.
ALS EEN ZAK MET DROPPIES.
JIJ BENT MIJN LIEF,
JIJ BENT MIJN STUK,
JIJ BENT VOOR MIJ,
HET WARE GELUK.
JOU BLONDE HAREN,
JOU LEUKE, LIEVE LACH,
JOU MOOIE BLAUWE OGEN,
IK MOEST WEL EVEN SLIKKEN ,
TOEN IK JOU
VOOR HET EERST ZAG.
DIT IS NIET GEWOON MEER,
DIT IS ECHT,
NIET MEER NORMAAL
TOCH IS HET ZO,
IK GA VOOR JOU HELEMAAL!!!