ik ben ...
voor de ene een lief meisje
Voor de ander een bitch
voor de een niet zelfverzekerd
voor de ander kapsones
voor de een mooi
voor de ander lelijk
voor de een eerlijk
voor de ander schijnheilig
voor de een te zacht
voor de ander te hard
voor de ene tof
voor de ander nep
voor de een een non
voor een ander een hoer
voor de een introvert
voor de ander extrovert
voor de een spontaan
voor de ander droog
voor de een gul
voor de ander gierig
voor de een gewoon
voor de ander apart
voor de een te blij
voor de ander te boos
voor de een simpel
voor de ander ingewikkeld
WHAT I'M TRYING TO SAY IS
DON'T JUGDE ME
CAUSE YOU DON'T KNOW ME