als je denkt dat je niet begrepen wordt
als je denkt dat je onbegrepen bent,
als je voelt dat je niet gehoord wordt,
als ze het zachtjes met zand bedekken,
als je vervreemd voelt o hopeloze,
ga je je eigen weg en vertel wat je voelt,
met je hart onbegrepen.