Hoe kon je !
Hoe kon je zoiets zeggen,
Mijn vader zich voor jou bedrijf kapot werken,
en nou zeggen dat hij egoistisch is,
Nooit ben je er voor mijn zieke moeder geweest,
geen een keer langsgekomen dit jaar,
alleen op haar verjaardag,
Omdat het dan ''moet''.
Altijd heeft hij miljoenen voor jou binnengehaald,
en dan nu durven oordelen over dingen die niet kloppen,
Snacht's om 4 uur vertrekken,
naar de andere kant van nederland,
dat alles deed hij voor jou,
omdat dat jou een plezier deed,
Altijd alles voor anderen gedaan,
en wat krijg je,
Stank voor dank !