Ik moet vandaag weer extra aan jou denken.
het is valentijn maar ik kan jou geen kaart schenken.
want het heeft geen enkele nut meer.
jij wilt niet meer, en dat doet verschrikkelijk zeer.
ik heb het zelf uitgemaakt dus het is mij eigen fout.
maar ik was verdrietig toen en dat liet jou koud.
8 maanden had ik met jou.
en ik hou heel veel van jou,
ondanks jou fouten kan ik jou nog vergeven
maar ineens wou jij niet verder met mij leven
het is beter dat ik niet meer aan jou denk
ik snap niet dat jij niet wil, dat geeft me een krenk
maar ik wil nu dat jij uit mijn gedachten verdwijnt.
dan kan ik mij verdriet van mij liefste opa verwerken
en aan jou zal ik nooit meer iets laten merken