ergens in jou, diep van binnen
moet het toch te vinden zijn
al is mijn ziel mischien te klein
en weet ik niet waar ik moet beginnen
kan liefde voor een ander mens
winnen van de kou die je nu uitstraalt?
maar nu ben ik pas echt verdwaald.
dus doe ik maar een laatste wens
wijs me naar de kern van jouw geest
mischien is daar ooit een hart geweest.