neem me mee...
Maak niet uit wie..
Samen maar met zijn twee..
en niemand anders om mij heen
wat ik dan nog voel of zie..
Neem me met je mee...
Om samen van de stilte te woorden ontnomen.
en om te reizen door ons gemaakte genot.
Om onze grootse geheimen te delen
in onze allerdiepste dromen.
Om in een oceaan van passie,
elkaar urenlang te strelen.
Om door ware romantiek heen te stromen.
neem me mee.
probeer mijn hart te stelen.
probeer om samen in één gedachten met mij te komen.
Om als één geheel
onze lichaam en geest met elkaar te delen.
neem me mee
maak niet uit wie of waarheen.
wij samen,
met z'n twee.
Ookal is mijn hart nu allang van steen.
diep in mij voel ik het nog stromen.
neem mee.
ontneem de stilte..
om samen te kunnen dromen.