Een machtig wapen...
Gebed een machtig wapen,
in je zware strijd,
een machtig wapen,
als je in stilte lijdt...
Een machtig wapen,
waarmee je vraagt om zegen,
een machtig wapen,
om de nood te legen..
Een machtig wapen,
aan ons gegeven,
in ziekte en verdriet,
in rouw wanneer een geliefde,
deze wereld voorgoed verliet...
Met dit machtig wapen,
vragen wij om ingang tot:
met dit machtig wapen,
vragen wij onze God..
Om te zien, naar hen die niet,
aan het gemis kunnen wennen,
beterschap, voor hen die
geen gezondheid kennen...
soms spreken wij de hoop uit,
komt u de ernstig zieke nu maar halen,
in de hoop dat hij in Uw licht mag stralen
als de ernstig zieke de ogen sluit...
Gebed een machtig wapen,
wat heiligt het doel,
wanneer je bidt,
onder`t zeggen van je dank,
hoe moeilijk ook voor je gevoel...
Je zal`t als positief ervaren,
dat Hij erbij is, om je te bewaren,
in ziekte, oorlog, verdriet, lijden,
of welk andersoortige gevaren...
Het Boek
Math:21.22 wie geloof heeft, krijgt alles waar hij in gebed om vraagt....
Gebed, een machtig wapen.
John