omringd door blauw
en zacht geruis
kijk ik naar jou
vlak boven me
en zover van me weg
gescheiden door een
onbreekbare watermuur
hoe graag ik ook zou willen
dat je je hand uitreikt
nooit bang nat te worden
onbereikbare dromen
zachtjes trekt het water aan me
voert me naar het diepe
ik fluister nog sorry
voor jij verdwijnt uit mijn zicht
en ik in het diepe
maar al wat over mijn lippen komt
zijn onbegrijpelijke luchtbelletjes