Ik wil vrij zijn van dit leven
Maar ik word steeds zwakker
Tranen van woede vallen naar beneden
Ik kan het niet helpen dat ik dood ga
Achter dit lachend gezicht
Mijn fouten, de geheimen van het verleden
Ze nemen mij in hen macht
En ik heb geen kracht meer om te strijden
Ben niet langer bewust over mezelf
En iedereen rondom mij
Ik wil vrij zijn van de pijn
Die ik voel branden diep vanbinnen
Niet langer hoeven vechten
Tegen die enorme drang
Probeer mij geen antwoorden te geven
En vertel me geen leugens
Neem alleen mijn hand en zeg dat alles goed komt
Zodat ik me niet langer hoef te verstoppen
Laat me weer vechten voor dit leven
Zodat ik geen spijt krijg
Van de persoon die ik aan het worden ben
Maar dat ik weer zin krijg om te overleven