Een droom doet geen pijn
Ook de onvervulde niet?
Van wie je weet dat hij nooit vervuld kan worden?
Een droom doet geen pijn
Zoals schelden geen pijn doet?
Waarmee werd mijn ziel dan opengescheurd
Waardoor zal mijn droom nooit vervuld kunnen worden
Deze onvervulde pijnlijke droom
Hangt samen met het schelden
Dat volgens velen toch geen pijn doet?
Waarmee werd mijn ziel dan opengescheurd
Waren dat niet de genadeloze woorden
Van kinderen die niet beter wisten
Maar zo mijn leven verpestten?