Vier jaar geleden ben je heengegaan.
Je moest me daar zo moedeloos zien staan.
Ik zag je, zo koud en bleek
dat is een beeld van jouw dat ik nooit
meer vergeetMaar ik weet dat je nu gelukkig
bent en na al die jaren afzien geen pijn
meer kent.Ik hoop dat je mij hoort als
ik tegen je spreek?? En mij kan vergeven dat
ik er niet kan zijn elke week??
Nu ga ik afsluiten en nog één ding zeggen
dat door iedereen is geweten.
Zo een lieve grootvader als jij zal ik nooit vergeten!!!
Ik mis je!!