Ik mis iets...
Ik mis iets,
Iets in mijn leven
Het gevoel van iemand zijn,
Ook al is het maar voor even
Het lijkt dat niemand het opmerkt
Of zelfs maar ziet
Dat er achter dit gezichtje iemand schuilt,
Vol onzekerheid en vol verdriet
Het vreet aan me…
Ik voel het diep van binnen
Het doet mij zo erg veel pijn
Ik weet niet waar te beginnen
Zal deze pijn ooit weggaan
Zal het minder worden
Zal het altijd blijven bestaan
Of zal het zelfs nog erger worden
Ik zal erover moeten nadenken
Ik weet het allemaal niet meer
Als ik er eenmaal uit ben
Zal ik erover schrijven
De volgende keer……
~*-Sharita-*~