Als je denk dat alles goed zit,
En je droom weer naar je prijkt.
Denk dan even aan dat ene ding,
Niets is wat het lijkt,
Al is die droom dan toch zo waar,
Plots ben je toch nog de sigaar.
Soms komt er geld aan te pas,
En breekt een foutje snel het glas.
Een oordeel over mensen is snel geveld,
Al heb je het geld nog zo vaak geteld!
Geld is belangrijk,en ga er goed mee om.
Maar een snel oordeel over iemand is heel erg dom.
Het zijn vreemde met een oordeel,of meschien een vriend.
Al heb je door een foutje dat zeker niet verdiend.
Voor vreemden en vrienden een wazige beld,
Niets is meer belangrijk,alleen het geld,
Vriendschap is verdwenen en het geld weer geteld!