Ik zal je moeten verlaten
maar wanneer dat is de vraag
Want je bent me zoveel waard
en ik zie je zo ontzettend graag
Moet mijn hartje alleen verpakken
want ik voel dat je ooit zal gaan
Om dan niet in elkaar te zakken
zal ik nu mijn mannetje moeten staan
Ik zou je de wereld willen geven
de liefste woordjes willen fluisteren in je oor
Maar het staat in je ogen geschreven
er komt een dag en dan ben je er vandoor...
Ik zal je moeten verlaten
voordat jij de keuze maakt
Eigenlijk moet ik er met je over praten
maar ben bang dat je dan gelijk afhaakt
Wat een gedachten voor 1 iemand..
om je hoofd over te breken
Ben ik nog wel bij mijn verstand...
om zo op scherp te staan voor ieder teken
Je hebt mijn hart allang gestolen
dat is dus mijn grootste angst
De dag dat je weg zal gaan
maakt mij werkelijk het allerbangst….