Nooit gedacht dat het zo zou gaan,
ik durfde het niet te geloven,nooit iemand te beloven
dat ik dit nog voelen zou.
~
Je stem, je kus...je ogen.
Ik wil het de hele wereld laten horen, JIJ!
ja jij!
jij bent voor mij....
~
Maar nu jij...
Ik,verloren in de klauwen van jouw liefde die mijn hart doorboort verscheurt,
en dikwijls bloedend achterlaat.
~
Ja jij...
Ik,steeds hunkerend naar een beetje van je aandacht, je warmte, je liefde...
~
Gewoon steeds,
en voor altijd jij !
mijn lieve kwelgeest Marijke
~
Andy