Ode aan
in de slaapkamer
zie ik haar staan
een ietwat licht getint
flink verhit wachtend op mij
ik betast haar
ze is heet, ik voel het
ik streel haar lichte huid
en til haar lichtjes op
laat haar langzaam zakken
op de juiste plek
al drukkend op haar knopje
begint zij stoom af te blazen
glijd dan, heerlijk van mij weg
til háár weer op
herhaal, en zet terug
ik doe dat telkens weer
nog, een laatste keer
tot zij is uitgestoomd
weet niet of het een hij of zij is
maar een stoomstrijkijzer werkt
en dat is waar het hier om gaat
LYF