haat.
kijk eens om je heen,
weet eens wat je zegt en doet,
nee het is niet goed,
eindelijk gezien,
je bent gek had ik het eerder geeten,
en gezien was dit allemaal niet gebeurt,
ik haat jou ik haat jou,
en nu verlaat ik jou,
je bent zielig,
je bent miezerig dat ik alles voor jou gedaan heb,
ik walg van je,
wordt er ziek van,
ja ik praat veel en ik zeg mijn mening,
als toen je bent vreemdgegaan,
liefdes brieven schrijven na je ex,
en vernederen waar familie bij is,
ik pikt het niet meer,
als je weer slaat dan sla ik terug,
ik kan er niet meer tegen,
ik haat jou,
voor altijd en in de eeuwigheid.