Ongekende gevoelens
gaan door mijn lichaam
als ik aan je denk,
zie ik je liefdevolle ogen,
voel ik je hand op mijn arm,
hoor ik je prachtige stem,
ruik ik jou magische geur,
hopend op dat ene moment
dat ene moment waarop jij zegt
ik hou van jou
dat ene moment waarop jij toont
ik hou van jou
dat ene moment waarop jij laat voelen
ik hou van jou
afwachtend op dat ene moment
dat ene moment waarop mijn leven veranderd
afwachtend op dat ene moment
dat ene moment waarop mijn toekomst bepaald wordt
afwachtend op dat ene moment
dat ene moment waarop jou geluk voorop staat
afwachtend op dat ene moment
dat ene moment waarop wij samen verder gaan
denken aan die periode
die lange periode van nu tot het einde
denkend aan die periode
die lange periode van pracht en geluk
denkend aan die periode
die lange periode die maar niet stuk gaat
denkend aan die periode
die lange periode die ons leven bepaald