Vergeving
Soms in je leven
Doe je iets fout
Je hoopt dat hij je nog een kans zal geven
Maar de ander lijkt zó koud
Het lijkt alsof hij niets ziet
Van al mijn pijn
Van al mijn verdriet
Ik kan mezelf niet zijn
Het doet zeer
Want al wil ik het nog zo graag
Hij ziet me niet meer
Kijk even, is alles wat ik vraag
Maar nu is het over
Nu is het voorbij
Hij lijkt almaar dover
Er is geen herkansing meer voor mij
Ik voel me verslagen
Helmaal overhoop gehaald
En enorm neergeslagen
Ik heb gefaald
Een kans krijg ik niet meer
Zet mijn zorg nu opzij
En al doet het zeer
Het is nu echt voorbij