ik zat onder een boom.
ik schreef een brief.
naar iemand die ik graag had.
ooit zal ik hem eens ontmoeten.
daar wachte ik al op.
de zon scheen in mijn ogen.
ik voelde vlinders in mijn buik.
er kwam een jongen op de heuvel.
hij glimlachte.
ik glimlachte terug.
hij kwam naast me zitten.
en streelde me.
ik toonde de brief en zij toen ik houw van jou.
de volgende dag was het vallentijn.
toen kreeg ik bloemen en pralines in een hartendoos.
met een brief:i loveyou.
ik voelde die vlinders van gisteren terug.
een zomer bries maakte een beetje trillen.
ik schreef een brief naar die jongen.
en nodigte hem uit op een etentje.
ik gaf hem een kus.
en glimlachte.
toen gingen we eten.
hij streelde me.
dit was voor het eerst dat ik gelukkig was...
het was de beste vriend die men ooit kon....wensen