als ik met jou vrij
dan vergeet ik mezelf
en jij maakt me heel erg blij
gevoel ik ben een elf
mijn handen door je haar
jouw handen
ja doe maar
grote liefde voor jou
jazeker voor een hele lieve vrouw
en het gaat maar niet over
jij en ik
zo samen
betover