Als een vreemde zwerf ik door mijzelf
Een onbekende stad
Vol nieuwe plannen, oude wijken
Gaandeweg begint het
al een beetje op mij te lijken
Als een vreemde. Op zoek naar jou
Haast onbereikbaar
Een straat in het hart
van verdwalen, gevaar
en wegen. Onverhard
Als een vreemde. Herken je mij?