soms als ik me alleen voel,
bel ik naar mijn vrienden
want ik weet dat er vele mensen zijn die
altijd voor me klaar zullen staan
vaak besef ik niet goed dat er nog
mensen zijn die om me geven
vaak voel ik me ook door mijn vrienden
onbegrepen.
maar ik weet dat ze er voor me zullen zijn
wanneer ik hen nodig heb !
als jullie er niet waren was mijn leven niet compleet
jullie zijn mijn leven
jullie zijn mijn weg.
ik kan nog maar 1 ding zeggen lieve vrienden ik ben blij dat ik jullie heb ik wil jullie nooit meer verliezen !
liefs, Karense