Ik heb een jazz lied in mijn hoofd
Een lied dat aangenaam verdoofd
Een stem die me doet zweven
Een ritme dat me doet beven
Een refrein dat blijft hangen
De sfeer doet me verlangen
Naar rokerige kroegen
Euforie en genoegen
Een jazz lied, voor luisteraars slechts
Luisteren, zweven, beven, hangen, verlangen
Maar volharden
En blijf dit lied voor me zingen
Ik heb genoeg van de blues