als HIJ langsloopt,
vallen meiden
en jongens flauw,
van zijn schoonheid.
dan gaat de zon schijnen,
en is iedereen verblind
van zijn knapheid.
ZIJN zoen is legendarisch,
en word door iedereen vertelt.
jongen en meisjes,
het maakt niet uit,
kijken op
als HIJ langsloopt.
de goddelijkste jongen,
de perfecte man.
niet MIJN grote liefde,
maar knap dat ie is
zo KNAP.