twee ogen kijken me aan.....
strak tot mij,
doch dwars door mij heen.
Kijk me niet aan.....!!!
geef ik in een reactie van angst en pijn.....
Kijk me niet aan......!!!
Die krankzinnige blik....
Verdwijn......!!
laat me los .....
laat me toch gaan.
Kijk me niet aan..!!!!
word ik ooit nog gered.....
van jou ontnomen....
die wat alle verstikte nachtmerry's in mij zet...
het kwaad dat mij achtervolgt in mijn allerdiepste dromen.
die pijn....
omdat ik weet dat je nooit van me weg zal gaan.
het verdwaalt me door illussie's
maar waarom hoop of fantasie'sik weet je zal er toch altijd zijn.
je zal in de spiegel altijd mij kwellen door er altijd weer in te staan....
weldoordachte lelijkheid.........
een gevoel van wanhoop door mijn aders krampen mijn handen.
Kijk me niet aan...
het doet al zolang branden....
oneindig vuur
Kijk me niet aan...
starend tot mij achter die muur..
Kijk me niet aan!!!