Ik dacht dat jij het was,
ik dacht dat ik een vriendin had gevonden,
maar nu merk ik pas,
dat jij me aleen maar wil verwonden,
Ik heb gezegt dat je weg moest gaan,
Ik heb een zwak hard
daar heb je niet bij stil gestaan,
je hebt er niet eens over nagedacht,
NU moet ik voor je zijn,
zoals ik voor iedereen ben,
nu doet mijn hard weer pijn,
omdat ik nogsteeds niet mezelf ken,
je hed me zo goed geholpen,
ik kon ze zon bijna zien,
Je had mijn pijn verholpen,
Kon je het niet aan misschien??
Ik ben een waardeloze vriendin,
trek mijn conclusie,
het heeft geen zin,
mijn leven is een ilusie