samen zijn
bevalt me best
met jou zo fijn
ons eigen nest
samen zo thuis
het had zo moeten zijn
samen voor de buis
zou bijna willen zeggen
wil je met mij trouwen?
maar dat ga ik niet doen
wil gewoon zo van je houden
zo maken we geen fouten
trouwen en ringen
vage herrinneringen
we zijn samen
en dat is genoeg
maar soms zou ik het bijna vragen
liefde voor jou
elkaar behagen
lieve schat hou zoveel van jou